Cu princess hair visele frumoase parul tau sa devina realitate!

Cu princess hair visele frumoase parul tau sa devina realitate!

Dacă faci ceva pentru sănătatea lor și pentru parul tau, are loc îmbunătățirea și vor fi mai sănătoase. Cu alte cuvinte, parul va creste mai repede princess hair decât de obicei, și va fi mai densă și lucioasă. Pentru sanatatea parului tau este afectat de o dieta echilibrata, un somn bun, respirație corectă, dar, de asemenea, de stres și nervi. Toate acest lucru este în continuare afectează glandele suprarenale sau a glandei tiroide, care în păr reflectă.

Rolul joacă, de asemenea, utilizarea de medicamente, stilul de viață, chimice, vopsele și culori, dar și părul, instrumente ( dușuri, uscătoare de păr și fiare de călcat curling). Este bine să rețineți că toate balsamuri și măști de păr, care, în încercarea de a perfectă a părului pe care îl utilizați, sunt doar compatibile mijloace.

Pentru princess hair a obține frumos și păr sănătos

princess hairaveți nevoie pentru a dvs. de lumea interioară, sufletul și trupul. este intern, deci, nici minunate princess hair de păr frumoasa coama pe cap. Dacă doriți să aveți într-adevăr frumos si sanatos parul, asigurați-vă că, în primul rând, pentru sănătatea și bunăstarea!

Dă părului de înaltă calitate de îngrijire cu produse naturale

Atunci când alegeți produse cosmetice pentru păr acorde o atenție la produsele care sunt realizate din substanțe naturale și nu conțin ingrediente nocive. Este vorba despre agresive de substanțe care distrug structura firului de păr, duce la o mai rapidă pierderea culorii și distrugerea.

Folosiți creme hidratante pentru păr

Parul uscat este mult mai fragile și că, de asemenea, poate inhiba cresterea lor. Le-a lipsit de finețe și strălucire, de obicei, au un aspect si textura de paie. Asigurați-vă că părul dumneavoastră este încă destul de hidratata. Folosiți creme hidratante pentru par, sampoane, balsamuri, etc.

Lăsați-vă părul tăiat în mod regulat

Poate crezi că este pentru cresterea parului contra-productiv, dar este într-adevăr poate ajuta la accelerarea cresterii parului. vârfurile de păr pe podea-un centimetru la fiecare șase săptămâni până la 3 luni, va ajuta pentru a preveni uzura lor, părul mai ușor, este persistent și nu atât de mult.

Ar trebui să acorde o atenție la princess hair tensiune!

Psihologice, stres, anxietate, neliniște, epuizare sunt responsabile de producerea hormonului cortizon. În procesul de leșiere se produce îngustarea vaselor de sânge, și, prin urmare, și la o deteriorare a organismului, și, prin urmare, și de rădăcini de păr. Părul este mai scurt, straluceste de sanatate si frumusete, numai atunci când organismul în pace și armonie. Încercați să găsiți o modalitate de a, cum să scape de stres. Se poate face, astfel încât veți avea un număr mare de exerciții, ar trebui să acorde o pe calitatea somnului, dar, de asemenea, va fi de a mânca sănătos și a unei diete echilibrate. În plus, pot ajuta și o varietate de exercitii de relaxare, meditatie, aromaterapie.

Nu exagerati cu princess hair pensula!

princess hairUitați de pasionat de periaj părul, ceea ce poate deteriora stratul exterior al firului de fibre. Nimic nu exagera. Desigur, nu este de încredere mitului, că aveți nevoie de cel puțin o sută de ori pe zi, conduce la parul cu o perie, pentru a sprijini creșterea lor și de a stimula scalpul.

Investeste in calitate de lemn perii părul, așa princess hair cum nu se poate rupe. Cele mai bune pensule din păr natural, care părul curat și frumos este. Niciodată părul ud, cel mai sensibil și cel mai. La umede de păr, selectați un pieptene cu dinți rare.

Vârfurile părului-cea mai mare, cea mai veche parte a firului de păr. Cu alte cuvinte, ei pot mai repede, ceea ce poate duce la abraziune. Prin urmare, trebuie avut grijă să-l protejeze de tot ceea ce poate reprezenta un pericol pentru sănătatea părului dumneavoastră. Nu expuneți multe ori soarele, încercați pentru a preveni uzura parului despre husa scaun, îmbrăcăminte și alte lucruri care pot provoca frecare.

Protejați-vă părul, chiar și pe timp de noapte

Înainte de a merge la culcare cu părul, să ia parte în vrac impletituri sau reparații moale pălării, pentru a în timpul somnului de frecare de la shell de pe perne. Înlocuiți bumbac perna din satin sau mătase, părul după el mai aluneca, ca și tot mai puțin și de a suferi.

Ulei părului hidratarea. Uneori, pur și simplu ataca parul un pic de ulei de măsline, jojobowego sau de argan. în palma un pic de ulei în palme, apoi aranjați la capetele de păr. Dacă simțiți că părul au nevoie imediată de amestec, ștergeți uleiul pe păr pe toată lungimea lor, de a lasa ceva timp pentru a lucra, de a lasa uleiul este absorbit în piele, apoi clatiti.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *