Detoxic introduceți aceste obiceiuri în viața ta, și veți observa o mare schimbare

Detoxic introduceți aceste obiceiuri în viața ta, și veți observa o mare schimbare

Detoxic un studiu publicat luna trecută în revista Health Psychology, a constatat că practica de mindfulness nu numai pocitově reduce stresul, dar, de asemenea, reduce nivelul de cortizol, un hormon de stres. Vaclav Boris a adăugat că în cazul în care (atenție), se face în mod corect și eficient, atunci el este capabil de a calma mintea, pentru a calma emoțiile, de a elimina gândurile negative și consolidarea pozitivă Detoxic intenție. Acest lucru reduce stresul, care este, de asemenea, o cauză frecventă a multor boli grave, de exemplu, sistemului cardiovascular, dar, de asemenea, și psihice (depresie, anxietate, insomnie)”, – a spus Boris.

Detoxic putea explica simptomele

DetoxicOamenii de stiinta de la Universitatea California din Santa Barbara au descoperit Detoxic că studenții care au fost instruiți în metoda de conștiință, felicitări pentru performanțele la testele de serial de gândire, precum și de a îmbunătăți lor pe termen scurt (de lucru) de memorie.

Oamenii de stiinta americani, în studiul său, care a fost publicat în revista Psychological Science”, au subliniat că rezultatele lor arată că practica de Detoxic atenție-acest lucru eficiente și eficace metode de a îmbunătăți funcțiile cognitive.

Protejează împotriva bolilor psihice

Meditația poate duce la blahodárným modificări în creier, și, astfel, proteja de boli psihice. Cunoașterea aceasta a adus un studiu realizat de oamenii de știință de la Universitatea din Oregon.

Astfel de oameni, într-adevăr, se confruntă cu mai puține dificultăți psihologice Detoxic și griji, pentru că meditația provoacă emoții pozitive și o stare de spirit, și de a ajuta oamenii, pentru ca ei nu au fost atât de predispuse la stresům și problemele vieții de zi cu zi. Mai bine bucurați-vă de muzică

Muzica în sine are o mare putere asupra emoțiile umane, și sunt printre principalii factori care pot afecta în mod semnificativ starea Detoxic de spirit. Toată lumea are preferințe diferite, ca și pentru muzică, și la fiecare acționează acest tip de muzică, în caz contrar.

Cu toate acestea, potrivit studiului, publicat în revista Psychology of Music, meditația mindfulness îmbunătățește concentrarea pe muzică și așa ne este încă cel mai bine sună, și putem să-l mai intens utilizat.

El ajută chiar și atunci când sunt implicați activ în

Detoxic doar în momentul în care citiți cu atenție pasiune.

DetoxicUn studiu publicat în revista Frontiers in Human Neuroscience, și anume, a arătat că o schimbare pozitivă în creier, care provoacă meditație, sunt salvate, chiar dacă un om activ nemedituje.

Face din tine o persoană mai bună

Meditația este benefic numai pentru tine, dar, de asemenea, oameni în zona dumneavoastră. Prin practica Detoxic de meditație acum va soucitnější, cu grijă, ctnostnější, și veți avea o tendinta mai mare de bine. La aceste concluzii au ajuns oamenii Detoxic de știință de la universitățile din Nord-est și de la universitatea Harvard. .

Va ajuta persoanele în vârstă necítit atât de singur

Mulți oameni în vârstă se confruntă cu singurătatea, care poate fi periculos pentru sănătatea lor, de sănătate mentală și fizică.

Oamenii de stiinta de la University of California din Los Angeles, în studiul său au descoperit că meditația mindfulness ajută pentru a reduce aceste Detoxic neplăcute sentimente de singurătate printre oameni în vârstă, și, de asemenea, pentru a consolida sănătatea lor mintală. Va veni la îndemână în timpul perioadei în timpul sezonului de gripă și răceală

Meditația mindfulness poate ajuta și consecințe neplăcute de răceală. Oamenii de stiinta de la University of Wisconsin School of Medicine and Health, au arătat că oamenii care se dedică meditației, nu este suficient, mai puține zile de la locul de muncă, atunci când pe pat atrage infecțiilor respiratorii acute, decât de oameni care practică meditația.Oamenii de Detoxic stiinta, de asemenea, de la meditatori oameni au observat, de scurta durata, de răceală și de a reduce severitatea simptomelor.Acest lucru vă va ajuta să dormi mai bine

Potrivit studiului de specialiști de la University of Utah, poate fi, de meditație mindfulness, nu va ajuta numai tu pentru a controla mai bine emoțiile și starea de spirit, dar, de asemenea, cu ea adormi mai repede și mai bine, convenabil. Calitatea somnului este foarte important pentru a depăși stresul și un control Detoxic mai bun asupra emoțiilor.

Fiodor, se Vede, este de acord cu faptul că meditația, desfășurate în amurg, poate contribui la îmbunătățirea somnului și somn. “Nu numai că, atunci când ea se întâmplă la mai bine prodýchání și oxigenare a corpului, dar în același timp apare deja mentionata a calma mintea, care este unul dintre factorii cheie care afectează buna de somn”, a adăugat el.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *