Ești stresat și obosit? Acest lucru va, desigur, va ajuta

Ești stresat și obosit? Acest lucru va, desigur, va ajuta

Stresul din cauza de bani, nici de timp liber, că aveți puterea, sau un pic de lucru, sau de la ceea ce despre noi cred. Știind acest lucru, cred, fiecare dintre noi. “Când te simți în stare de stres, întrebați-vă: că, de fapt, este în pericol și din cauza acestei utilă a subliniat?”, sfătuiește Оленька Hu, profesor de yoga, yoga-terapie.De obicei, prožívaný de stres astăzi la lektorky de multe ori nu ține de ceea ce se întâmplă cu adevărat, înseamnă că instinctul de autoconservare, ci, mai degrabă, subiective valorilor și cerințelor ego-ul.

Prudență ajută, stresul paralizant

Prudență ajută, stresul paralizantCu o perspectivă evoluționistă nu este de stres, acest lucru este cu siguranță negativ. Cum sebezáchovná reacția are, dimpotrivă, are sarcina de a mobiliza persoanele fizice și psihice de forță, în caz de pericol. De stres fiziologic are propria valoare, trebuie doar să avem aceste zautomatizované mecanismele corpului dificil de plus in forma de ego și emoții.

De obicei, anume neřešíme numai lucruri care sunt legate de instinctul de bază, dar, de asemenea întărește-ne, că nestíháme că avem înainte de a vizita s-a clarificat, tuhneme în paralizie, insensibilitate, cu prognozată a inflației… http://lumaxywax.info/

Acest tip de stres se acumulează, unul câte unul, până când nu devine permanent și, în loc să ne ajute, ne, mai degrabă, paralizează. Și de multe ori deja unul la minte și la așteptare circumstanțe, cu care avem o experiență din trecut ori. Iar prudență și abilități, care să conducă la prudența, fără deteriorări, spre deosebire de stres cronic, care ne dimpotrivă, mutila.

“În orice caz, merită să ne punem întrebarea: în ce măsură pentru noi de stres stimulente reale purtători de risc”, sfătuiește Оленька Hu. “Nu este doar noștri umflat ipoteze și așteptări, care vine în principal din faptul că ne-a fost propriului ego-ul și ceea ce ne-am obișnuit?”

Cum să scapi de stres în El respirație (pentru incepatori)

Cum să scapi de stres în El respirație (pentru incepatori)“Găsiți un loc liniștit și stai să stea cu ochii închiși. În cazul în care poziția incomodă, să-l configurați. Folosiți-vă propriile muschii faciali și a feței, relaxați-vă, cum să-l înece sub plăcut cald fluxul de apă”, – oferă un profesor de yoga ghid cu privire la modul de a scăpa de stres.

“Stai așa, pentru a coloanei vertebrale a fost într-o poziție verticală, dar cu spatele, fără tensiune. Bărbia ușor strângeți la gât, pentru a elibera umerii, mâinile, să îndoite de la genunchi și se bazează pe spini pe genunchi, sau pentru tine, pentru a te conecta inch și ukazováky ambele mâini”, explică instructorul de yoga, cum de a învăța de meditație, astfel încât veți observa.

“Dacă stai pe un scaun, și s-a dus să se întindă pe pământ două ploskami corespunzătoare lățimea de solduri, nu pune piciorul pe picior. În poziția șezând pe pământ, picioarele pot fi pliate în turcia sau în altă locație, în jurul stau. Închide ochii,” – sfătuiește Оленька și oferă următoarele abordări:

Amintiți-vă de simțul tactil. Contact palma, contactul corpului cu șaibă (scaune). Trebuie să se aibă în vedere faptul că în contact cu pielea și hainele acolo, în cazul în care acest lucru se simte.

Selectați una dintre sunete pe care le auzi. Simțiți-vă cum să-l cu atenție, dar încercați să nepřemýšlet asupra lui originar, pur și simplu pentru a observa. Apoi să acorde o atenție la sunetul de respirație proprie, subțire rezonanță în gât.

Simțiți mișcarea aerului de la nări la inspirație și expirație. Simțiți-vă ca o mișcare a peretelui abdominal. Toate numai de supraveghere, dar și cu cel mai mare interes.

Ar trebui să aibă în vedere propriile gânduri, ca norii de pe cer, fără a fi nevoie de a dezvolta sau de a suprima.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *