Meditația va îmbunătăți viața într-un mod plăcut

Meditația va îmbunătăți viața într-un mod plăcut

Mračíte deja la citirea titlului, așa cum apare în minte ezoterism, budhismus sau alternative sau šarlatánské metode? Poate fi, trebuie să știți că, potrivit cercetărilor, meditatia aduce beneficii ca astfel sceptici și pragmatikům.Acest lucru pare atât de simplu, în timp ce este suspect. Din toate părțile am auzit despre cum ne meditația poate schimba viața, de a îmbunătăți calitatea acestuia, cum se poate calma mintea noastră și de a ajuta astfel încât, în cele din urmă, s-au întâlnit, și-au găsit noua lor lume interioară și au fost fericiți.

Creierul este responsabil pentru corpul tau

Creierul este responsabil pentru corpul tauTotul miroase a “sluníčkářstvím”, šarlatánstvím, est mysticismem și foarte popular esoterickými, religioase sau new age componente. Astfel, practici care nu au nimic de-a face cu știința.

Cele mai recente experimente științifice și de cercetare confirmă, un impact pozitiv de meditație și de antrenament “mindfulness” (română atenție, conștientizare, vigilență, sau atenție, îndreptate în acest moment) în diferite domenii ale vieții umane. Și un număr de cercetare este încă în creștere. Rezultatele, apropo, arată că meditația ajută la o mai bună de a face față stresului, îmbunătățește somnul și echilibrul emoțional, dezvoltă creativitatea și elimină anxietate și gânduri negative. Ajută la îmbunătățirea și sănătatea fizică – scade tensiunea arterială, crește activitatea sistemului imunitar și reduce nivelul de cortizol, un hormon de stres.

Tu, probabil, deja s-au întâlnit cu cuvântul “atenție”. Potrivit lui Václav Krejčíka, instructor de yoga, Power Yoga, Academia, termenul de mindfulness”, poate pur și simplu descrie ca fiind capacitatea de a direcționa atenția de la ceea ce se întâmplă în acest moment, dar fără de evaluare, de evaluare, fără așteptare. Atenție, pe scurt, concentrându-se pe moment de constrângere conceptuală de gândire, dar, totodată, să recunoască deschis că, în mintea noastră, dar neposuzujeme, neulpíváme că acest lucru l-am.

Prin aceasta, putem înțelege mai bine souvislostem între gândurile, sentimentele și comportamentul.

Prin aceasta, putem înțelege mai bine souvislostem între gândurile, sentimentele și comportamentul.“Cel mai simplu mod de a începe este să vă înscrieți într-un program, în cazul în care practica mindfulness ne învață. Stăpânească acest tip de meditație, avem nevoie de antrenament. Deoarece această metodă de podepřená studii științifice au arătat că, de fapt, afectează funcțiile creierului – oferă chiar și în centrele terapeutice, a devenit într-adevăr o modalitate de dovedit, care ajută la controlul puternic de stres, dependența, tulburări psihice și așa mai departe”, – a spus Boris.

Poate fi, de a simți, impresia că practica de mindfulness nu este știință de rachete. Dar încercați pur și simplu să se așeze și de ceas pentru gândurile și veți vedea că fluxul de gandurile tale, practic, imposibil de a opri și mintea ta este foarte agitat. Să se concentreze în acest moment, nu este la fel de ușor cum ar putea părea.

Mintea noastră în mod constant de amintiri, de frici, de planificare și pur și simplu altceva, dar nu exact ceea ce facem (mai multe despre asta am scris aici).

Doar un antrenament regulat, puterea de voință și de-a lungul timpului, mintea ta se poate liniști, și, în cele din urmă, ar putea să nu fie disponibile. Atunci începeți să vă simțiți, în general, mai calm și vyrovnaněji.

Dacă până în prezent nu este rapid și eficient, poate te va interesa nouă motive de meditație pentru a da o șansă.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *